Tarihe Göre Filtrelenen Öğeler Eylül 2019 - Bursa Basketbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği
Pazar, 01 Eylül 2019 00:00

A klasmanda bir Bursalı

2019-2020 sezonundan itibaren A klasman hakemi olarak sahalarda düdük çalacak olan Dernek üyemiz Çağrı HEKİMOĞLU 'nu tebrik eder. Başarılarının devamını dileriz.

Kategori Bizden Haberler

 FIBA 18 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası B Ligi'nde Polonya ve İsrail arasında oynanacak final mücadelesinde FIBA hakemlerimizden Ali Şakacı düdük çalacak.


Romanya'nın Oradea kentinde düzenlenen turnuvada Polonya ve İsrail arasındaki final mücadelesinde FIBA hakemimiz Ali Şakacı’nın yanı sıra Aleksandar Milojevic (Kuzey Makedonya) ve Valerio Grigioni (İtalya) görev yapacak.

Kategori Duyurular

FIBA 20 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası A Ligi finalini FIBA hakemlerimizden Kerem Baki yönetecek.

Çek Cumhuriyeti’nin Klatovy şehrinde, İtalya ile Rusya’yı karşı karşıya getirecek final müsabakası TSİ 21.15’te başlayacak.

Başhakemliğini Kerem Baki’nin yapacağı maçta düdük çalacak diğer isimler ise Esperanza Mendoza (İspanya) ve Peter Praksch (Macaristan).

Ayrıca FIBA 20 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası B Ligi finalini de FIBA hakemlerimizden Özge Şentürk yönetecek.

Kosova’nın Priştine şehrinde düzenlenen turnuvanın final karşılaşması TSİ 20.00’de Bulgaristan ve Finlandiya’yı karşı karşıya getirecek.

Müsabakada Özge Şentürk ile beraber Nikola Perlic (Hırvatistan) ve Silvia Marziali (İtalya) görev alacak.

Kategori Duyurular

FIBA hakemlerimizden Yener Yılmaz, Çin'in ev sahipliğinde organize edilecek 2019 FIBA Erkekler Dünya Kupası’nda görev yapacak.

31 Ağustos - 15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 2019 FIBA Erkekler Dünya Kupası’nda FIBA hakemlerimizden Yener Yılmaz da düdük çalacak.

1981 Ankara doğumlu olan Yener Yılmaz, 1999 yılında hakemliğe başlamış ve 2003 yılında A klasmana yükselmişti.

Kategori Duyurular